Skip til hoved indholdet

Hjælp til MinSide


 • Det er selvfølgelig frivilligt, om du vil benytte MinSide, og du kan til enhver tid stadig ringe eller skrive ind til administrationen og få hjælp. Vi anbefaler dog, at du bruger MinSide, da det gør hverdagen nemmere for dig som beboer.

  Når du logger ind på MinSide kan vi nemlig se, hvor du bor, og derfor tilbyde dig personlige oplysninger, som er relevante netop for dig. Med MinSide kan du foretage din selvbetjening, når det passer dig, og du slipper derfor også for at bekymre dig om kontorets åbningstider. Derudover slipper du også for at udfylde mange felter i de formularer, vi anvender til ansøgninger, opsigelser mv.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig godt igang med MinSide, så du kan få gavn af alle dets fordele.

 • Første gang du logger på MinSide, bliver du bedt om at taste din e-mail, og derefter modtager du en mail med et link til MinSide, som automatisk logger dig ind.

  Det er vigtigt, at du indtaster den e-mail, du er registreret med hos os. Hvis vi ikke kan genkende din mailadresse, vil systemet bede dig om at udfylde en lille formular, som sendes til boligselskabet. 

  Din anmodning vil efterfølgende blive behandlet af en medarbejder, og inden for kort tid modtager du et link til MinSide i din mailboks.

 • Du kan tilføje MinSide til din hjemmeskærm på telefonen. Så er du altid kun ét klik fra hjælp og information.

  Har du en iPhone:

  Åbn internettet (Safari) og gå til 

  https://minside.nrsbbolig.dk/

  Tryk på image og vælg derefter 'Føj til hjemmeskærm'.

  Klik på ”Tilføj” og genvejen til MinSide vises nu på din startskærm på måde som dine andre Apps.

   

  Har du en Android-telefon:

  Åbn internettet (Chrome) og gå til 

  https://minside.nrsbbolig.dk/

  Tryk på de tre prikker øverst til højre på skærmen

  Klik på ”Føj til startskærm”

  Klik på ”Installer” og genvejen til MinSide vises nu på din startskærm på måde som dine andre Apps.

 • På MinSide er det kun nødvendigt at logge ind 1 gang. Når du accepterer cookies, så husker vi dig efter login, så du slipper for at logge ind, hver gang du skal på MinSide.

  Hvis du føjer MinSide til din hjemmeskærm på telefonen, er du altså kun ét tryk fra hjælp, selvbetjening eller information om din bolig. Du kan naturligvis også tilgå MinSide fra din PC eller tablet.

Login på MinSide

Login her og skyd genvej til information, hjælp og selvbetjening